De enige echte videowenskaart

Vidley

Voor vidley hebben we een socialvideo gemaakt. Deze video zoomt in (letterlijk) op de functionaliteiten van de kaart en hoe deze gebruikt kan worden. Ons creatieve team heeft een inspirerende en hartverwarmende 45-seconden durende promo video ontwikkeld die het verhaal achter de Vidley wenskaart tot leven brengt. Door gebruik te maken van pakkende visuals, meeslepende muziek en emotionele storytelling, hebben we een video gemaakt die de kijker meeneemt op een ontdekkingsreis van liefde, vriendschap en verbinding.

De promo video illustreert de eenvoud en het gemak van het gebruik van Vidley's technologie, evenals de diepgaande impact die het kan hebben op de ontvanger. We tonen hoe een Vidley wenskaart kan veranderen van een traditioneel gebaar in een uniek en blijvend cadeau, waarin de zender een persoonlijke videoboodschap kan opnemen en delen.

De impact:

Dankzij onze pakkende promo video heeft Vidley hun innovatieve wenskaart met succes geïntroduceerd bij een breed publiek. Zo wekt de video de nieuwsgierigheid en interesse van potentiële klanten.

Over Vidley

Zie hier de website

Met de VideoWenskaart maak je elke gelegenheid nóg specialer. Een luxe kaart met een geïntegreerd videoscherm waarop jouw persoonlijke boodschap wordt vertoond.Maak een video met je smartphone en geniet van de voorpret bij het opnemen van jouw persoonlijke boodschap. Kies uit twee prachtige ontwerpen of maak je eigen ontwerp. Als de ontvanger de kaart opent, begint de video automatisch te spelen. Geschikt voor elke gelegenheid. Succes gegarandeerd.

Klaar voor
kick-ass resultaat

Mocht je nog twijfelen hopen we je over te halen met de volgende punten:

20% van websitebezoekers lezen een webpagina. Mocht je dit dus lezen, wij maken ook video's.
Een goede samenwerking is fijn, maar resultaat mag er zijn.
Er zijn bijna 5 miljard internetgebruikers in de wereld.
Toch hebben wij elkaar gevonden.
Je naam
Bedrijfsnaam
Email
Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.