Maak ideeën écht,
met te gekke videoproductie,

Op zoek naar top-notch videoproductie zonder gedoe? Je bent op de juiste plek! Snel in communicatie, kostenefficiënt en boordevol creativiteit, we maken van jouw ideeën echte knallers. En dat doen we sneller dan je 'actie' kunt zeggen!

onze Klanten komen regelmatig terug!

Dit is wat ze zeggen.

Wij hebben Base Creation ervaren als een bedrijfsresultaat gedreven partner met oog voor lange termijn en meetbaarheid!

Tim Pouw

SMART techsupport

Base Creation heeft voor ons virtueel open huis en onze virtuele tour video's gemaakt. Zij hebben mooi werk geleverd, zijn snel in de communicatie en helpen mee om er een topproduct van te maken. Heel fijn!

Diego Demaree

SG spieringshoek

Een absolute aanrader! Base Creation heeft voor ons een animatie explainer gemaakt, we hebben alleen maar complimenten ontvangen voor het filmpje! Bij deze ook alleen maar complimenten voor Base Creation dat professioneel en creatief tewerk gaat!

Maurits Last

Swapbox

Snelheid, Passie, Vakmanschap en begrip voor wat de eindklant zoekt!Al met al een top ervaring gehad

Gabriel Bom

Manager Interimage

Heeft ons geholpen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dankzij zijn hulp zijn we meer dan verdubbeld! Voelt goed aan wat de wensen zijn en kan dat omzetten naar duidelijk beeldmateriaal. Bedankt Bart, en tot de volgende keer.

Daan van Lieshout

Lokaal Montfoort
voorbeelden

Onze videoproducties

Mocht je twijfelen over wat voor type video past bij je bedrijf?
Bekijk onze voorbeelden.

Waarom een brandmovie?

Een brandmovie is je geheime wapen in de wereld van merkpromotie. Het helpt je merk niet alleen aan nieuwe fans te introduceren, maar creëert ook een blijvende indruk. Voor bedrijven lost het de uitdaging op van het effectief communiceren van de merkidentiteit en waarden. Voor klanten maakt het de merkbeleving persoonlijker en boeiender, waardoor ze een duidelijker beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Kortom, een brandmovie maakt merkcommunicatie een fluitje van een cent en de merkbeleving onvergetelijk

Waarom een Bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is de snelste route naar effectieve bedrijfscommunicatie. Het geeft je de mogelijkheid om je bedrijf, producten, diensten of cultuur op een boeiende manier aan het publiek te presenteren. Voor bedrijven lost het de uitdaging op van het snel en duidelijk overbrengen van complexe informatie. Voor klanten maakt het de besluitvorming eenvoudiger en vergroot het hun vertrouwen in je merk.

Waarom een animatie video

Een animatievideo is een onmisbaar hulpmiddel voor het vereenvoudigen van complexe concepten en het tot leven brengen van jouw ideeën. Voor bedrijven lost het de uitdaging op van het aantrekkelijk en begrijpelijk presenteren van ingewikkelde informatie. Voor klanten maakt het de informatieconsumptie aangenamer en begrijpelijker, wat leidt tot een betere waardering en begrip van jouw merk of product.

Kies
ons

Meer dan gewoon samenwerken

Hoeveel je betaald?

Bij Base Creation passen we ons aan jou aan! We vinden altijd een oplossing die bij jouw budget past. Je kunt ervoor kiezen om ons per uur in te schakelen, met tarieven tussen de €59 en €99. Afhangend van hoeveel uren je afneemt gaat je prijs omlaag. Nice he!

Maar onze voorkeur? We werken graag op projectbasis. Hierdoor hebben we beide helderheid en kunnen we ons volledig concentreren op wat echt belangrijk is: het realiseren van een fantastisch project. Het enige doel is dan het creëren van iets waar we allebei trots op kunnen zijn! Meer of minder uren is dan niet het probleem.

Hoe flexibel we zijn?

Flexibiliteit! Dat vinden we nou echt top. Wil je vandaag langskomen? Geen probleem! Toch de video een dagje later aanleveren? Geen zorgen, we got you. Wil je de website veranderen in iets compleet anders? We'll handle it! Flexibiliteit is voor ons de basis van een langdurige samenwerking. Samen met jou staan we klaar om op elk moment in te springen en het onmogelijke mogelijk te maken! Geloof je het niet? het komt ook terug in onze reviews.

Hoe ziet jullie proces eruit?

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom hanteren we voor elke dienst die we leveren een specifiek proces om het beste resultaat te garanderen. Maar maak je geen zorgen, we nemen je altijd mee in elk detail van het proces. Van idee tot uitvoering, we zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van alles wat er gebeurt en dat we samen op de juiste koers blijven. Zo zorgen we er samen voor dat elk project een succes wordt!

Hoe snel kunnen jullie leveren

Bij Base Creation leveren we het liefst precies wanneer jij het nodig hebt. We doen regelmatig spoedprojectjes waarin we er alles aan doen om op tijd het gewenste resultaat te behalen. En in de praktijk lukt dit bijna altijd! maar we moeten toegeven dat we (voorlopig) nog geen AI-robots zijn. het kan dus soms voorkomen dat een spoedproject net iets te veel haast had. Maar maak je geen zorgen, bij ons mag het resultaat nooit onderdoen voor de snelheid. Wij garanderen dat we altijd de perfecte balans vinden tussen snelheid en kwaliteit.

Start een project

Maak niet dezelfde fout als 70% andere bedrijven

75% van de kijkers associeert de kwaliteit van je video direct met de kwaliteit van je merk. Een slecht uitgevoerde video kan niet alleen je reputatie beschadigen, maar ook leiden tot een daling van 60% in merkvoorkeur onder je doelgroep.

Laten we dit samen voorkomen en vraag een kennismaking aan.

Vul het formulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.