Wees zuinig op onze professionals

Klassewerkplek

Klassewerkplek is dé organisatie die zich bezighoud met het promoten en faciliteren van werkgeluk binnen het onderwijs. Zo focust Klassewerkplek enorm op wat positief is. En wat goed gaat mag dan ook worden laten zien. Scholen mogen daar trots op zijn. Daarom kwamen ze bij ons met de vraag of wij hun willen ondersteunen in het maken van video's bij verschillende basisscholen. Deze basisscholen zijn de beste scorende werkplekken van Nederland.

Het project

Challenge

Werkgeluk in het onderwijs is zeker van groot belang. Juist het hebben van gelukkige medewerkers draagt bij aan het primaire doel van het onderwijs; gelukkige leerkrachten zullen de kinderen inspireren en dat is van grote invloed op de kwaliteit van het onderwijs. Hoe kunnen we deze scholen en werkgeluk het beste naar buiten brengen?

Oplossing

Daarom mochten wij voor klassewerkplek aan de slag met een reeks aan video's bij de best presterende scholen op werkgeluk van Nederland. Want wat goed gaat mag in het zonnetje worden gezet.

Resultaat

Behaalde views youtube: 10.000 Behaalde views aankondigings video LinkedIn: 8658

Over klassewerkplek

Zie hier de website

Jaarlijks onderzoek naar de beste werkplek in het primair onderwijs Ieder jaar gaat Klassewerkplek op zoek naar de basisscholen die de beste werkplek voor leerkrachten hebben. Het onderzoek van Klassewerkplek vraagt de leerkrachten zélf om te oordelen over het werkgeluk op hun school. Daarbij kijken we naar 7 thema’s die aantoonbaar bijdragen aan het werkgeluk. Met de resultaten kunnen we zien waar het het leukste is om te werken, en die scholen zetten we natuurlijk in het zonnetje! Alle deelnemende scholen ontvangen een uitgebreide rapportage zodat ook zij aan de slag kunnen met nóg meer werkgeluk. Zo maken we met z’n allen het basisonderwijs de allertofste sector om in te werken! Speciaal voor het Voortgezet Onderwijs is er overigens een vergelijkbaar initiatief: Schoolvoorbeeld! Op www.schoolvoorbeeld-vo.nl vind je alle informatie.

COntact | Advies | Offerte

Klaar voor kick-ass resultaat

Mocht je nog twijfelen hopen we je over te halen met de volgende punten:

20% van websitebezoekers lezen een webpagina. Mocht je dit dus lezen, wij maken ook video's.
Een goede samenwerking is fijn, maar resultaat mag er zijn.
Er zijn bijna 5 miljard internetgebruikers in de wereld.
Toch hebben wij elkaar gevonden.
Je naam
Bedrijfsnaam
Email
Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.