Wij maken merken
memorabel.

Content
Video
Marketing

De content marketing partner

Base Creation is een creatief paradijs voor ambitieuze ondernemingen die grensverleggende oplossingen zoeken op het gebied van videoproductie, webdesign en marketingcampagnes. Met een groep van deskundige professionals vertalen wij moeiteloos jouw ideeën naar meeslepende content en doeltreffende strategieën, waardoor je op een diepgaand niveau in verbinding treedt met je doelgroep. Reis met ons mee op een unieke ontdekkingsreis en ontgrendel het ware potentieel van uw merk. Maak het memorabel!

Jex logo
Interimage logo
vidley logo
Porfipack logo
Klassewerkplek videomarketing
KPN content marketing

Creative

Een echte storytelling motor. Voor bedrijven die hun ideale klanten willen bereiken met de kracht van creatieve ideeën. We beschikken over een krachtige mix van creatieve diensten waaronder videoproducties, animaties en natuurlijk ook webdesign. Als content marketing partner kunnen wij julle volledig ontzien op het gebied van creatieve content.

Bekijk creative diensten

Strategie

We benaderen strategie met praktische zin, bescheidenheid en empathie. Wij geloven dat merken vandaag de dag niet kunnen vertrouwen op een enkele, generieke boodschap voor een massapubliek. De meest effectieve manier om relevantie en groei te stimuleren is door mensen specifiek en gericht aan te spreken. Samen kijken we naar de behoefte van je bedrijf. We vergroten je naamsbekendheid of zorgen voor een sterke organische marketing strategie.

Bekijk strategische diensten

Advies

Kom je liever direct met ons in contact om over het genot van een goede kop koffie het een en ander te bespreken?dan doen we dat graag en natuurlijk vrijblijvend. Je verlaat dit gesprek met een aantal uitvoerbare ideeën die je zouden kunnen helpen om je merk in de markt te zetten.

Contact
Tijd om met iets goeds komen! Want op de wc, tijdens het reizen, voor het slapen gaan en meerdere malen per dag zijn we online aanwezig. Laat het moment dat de ideale klant je online tegenkomt dan ook dubbel tellen.
Ons werk

Dit maken we!

Tijd om met iets goeds komen! Want op de wc, tijdens het reizen, voor het slapen gaan en meerdere malen per dag zijn we online aanwezig. Laat het moment dat de ideale klant je online tegenkomt dan ook dubbel tellen.
Ons werk

Creatief met als doel resultaat

We zijn een jong en energiek bedrijf die klanten volledig kunnen ondersteunen in de uitvoering van creatieve marketing en daarbij ook de strategie erachter kunnen uitdenken en opzetten. Onze belangrijkste missie is jullie onderscheidend maken ten opzichte van jullie branchegenoten. Zo gaan we de connectie aan met je doelgroep en potentiele klanten. Dit doen we met volledige transparantie want jij als opdrachtgever kan volledig mee kijken in de analytics van de door ons gemaakte campagne op je eigen dashboard.

5 uit 5 sterren daar doen we het voor!
Diego Demaree Spieringshoek

Base Creation heeft voor ons virtueel open huis en onze virtuele tour video's gemaakt. Zij hebben mooi werk geleverd, zijn snel in de communicatie en helpen mee om er een topproduct van te maken. Heel fijn!

Diego Demaree - Spieringshoek
Mike Forsch Grabby

Bart heeft ons zeer goed geholpen met een productvideo voor onze website. Hij denkt graag mee, heeft creatieve ideeën en kan snel leveren!
Naast de kwaliteit van de video is de communicatie ook goed, dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Mike Forsch - Grabby

Hoe een Aftermovie de Waarde van Jouw Evenement Kan Verhogen: Tips en Trucs

Lees artikel

17 Tips voor het maken van de beste wervingsvideo: alles wat je moet weten

Lees artikel

Waarom employer branding de sleutel is tot aantrekken en behouden van talent

Lees artikel

Klaar voor
kick-ass resultaat

Mocht je nog twijfelen hopen we je over te halen met de volgende punten:

20% van websitebezoekers lezen een webpagina. Mocht je dit dus lezen, wij maken ook video's.
Een goede samenwerking is fijn, maar resultaat mag er zijn.
Er zijn bijna 5 miljard internetgebruikers in de wereld.
Toch hebben wij elkaar gevonden.
Je naam
Bedrijfsnaam
Email
Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.